Leverans & retur

— JUST NU ERBJUDER VI FRI LEVERANS MED DHL EXPRESS PÅ ALLA ORDRAR ÖVER 1500 SEK. —

Vi vill att du ska kunna få din Roselli-produkt så snart som möjligt. Därför gör vi allt vi kan för att snabbt behandla och leverera din beställning. Och eftersom vårt mål är att alla ska äga sin egen #oneknifeforlife, erbjuder vi även fri leverans med DHL Express på alla ordrar över 1500 SEK.

Fraktkostnader

150 SEK DHL Express Sverige (2-3 dagar)

150 SEK DHL Express Europa (2-4 dagar)

200 SEK DHL Express Internationellt (6-9 dagar)

 

Leverans

Vilket transportföretag levererar ni med?

  • Vi har ett samarbete med DHL Express för att kunna säkerställa de bekvämaste och snabbaste leveranserna till våra kunder. Vi skickar alltid med spårbar försändelse, och leverans kan göras till din hemadress, till en DHL Service Point eller DHL Parcel Lockers.

Hur lång leveranstid har ni?

  • Leveranstiden beror på vilket land du bor i, men bor du i Sverige har vi normalt en leveranstid på 2-3 dagar. Bor du inom Europa har vi en leveranstid på 2-4 dagar och länder utanför europa har normalt en leveranstid på 6-9 dagar.

Leverans med DHL Express

  • Fraktavgiften kommer att läggas till din beställning efter att du har valt fraktmetod. Strax efter vi skickat din order får du antingen ett e-postmeddelande eller textmeddelande med DHLs spårningskod och beräknad leveranstid. Genom att klicka på länken i meddelandet kan du välja det bästa möjliga leveransalternativet för dig.

Leverans kan göras till hemadressen, till DHL Service Point eller DHL Parcel Lockers. Om du väljer leverans till DHL Service Point eller Parcel Locker, kommer sändningen att hållas i 14 dagar innan den returneras. 

Bor du inte i Sverige?

  • Ingen fara, vi levererar över hela världen! Vi har normalt 2-3 dagars leverans i Sverige och Europa, och 6-9 dagars leveranstid till länder utanför Europa. Fraktavgiften kommer att läggas till din beställning efter att du har valt fraktmetod. Leveransinformation kommer i ditt bekräftelsemail.

Alla beställningar som skickas till en destination utanför Europa kan vara föremål för importskatter eller tullavgifter. Som mottagare är du importör och måste följa alla tillämpliga lagar och regler. Exakta importskatter och tullavgifter varierar beroende på destinationsland. Importskatter och tullavgifter för regioner utanför Europa tas ut av den internationella transportören vid leverans.

 

Returpolicy

Alla kunder har rätt att returnera eller byta ut en produkt inom 14 dagar från dagen för mottagandet av varorna enligt finsk konsumentskyddslag. Observera: Du kan inte returnera eller byta ut produkter som har en personlig gravyr. Även om kunden ångrar köpet måste han eller hon hämta varorna och sedan returnera dessa till Roselli Oy. Vid retur måste kvittot bifogas.

Vänligen kontakta Roselli Oy innan du returnerar varan. När du returnerar din order måste varorna vara i samma skick som vid leveransen. Graverade produkter omfattas inte av returpolicyn. Kunden måste betala returfrakten och ansvarar även för leveransen till Roselli Oy. Returnerade produkter kompenseras med varans värde.